Επίσκεψη Γαλλικής αντιπροσωπείας από την Εκπαιδευτική Περιφέρεια Νίκαιας-Μασσαλίας

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 επισκέφτηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας δωδεκαμελής Γαλλική αντιπροσωπεία από την Εκπαιδευτική Περιφέρεια της Νίκαιας-Μασσαλίας, με επικεφαλής τους Προϊσταμένους Επιστημονικής & Παιδαγωγικής καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Fr?d?rique Cauchi-Bianchi και Joseph Cesaro στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ MOISSON2.

Η Γαλλική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο & Λύκειο Καλαμαριάς την Τρίτη 13/3/2018, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις των σχολείων και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στρογγυλό τραπέζι με θέμα: «Σύγχρονες προκλήσεις στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά συστήματα: ευρωπαϊκή ταυτότητα, συνεκπαίδευση, σχολική διαρροή». Στην εκδήλωση, μεταξύ Διευθυντών και εκπαιδευτικών σχολείων που επισκέφθηκε η Γαλλική αντιπροσωπεία, κλήθηκε να παραστεί ο Διευθυντής Ιωάννης Μπούγιας.

Πληροφορίες:  http://www.ananiadis.eisodos.com/index.php/arthra/2-uncategorised/192-episkepsi-gallikis-antiprosopeias-apo-tin-ekpaideftiki-perifereia-nikais-massalias