Πρακτικό επιλογής τουριστικού πρακτορείου για την πενθήμερη εκδρομή της Γ' Λυκείου 2016-2017

Πράξη  2η

Στη Θεσσαλονίκη και στο γραφείο της Διευθύντριας του 2ου Γενικού Λυκείου Καλαμαριάς σήμερα 3 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, σύμφωνα με την υπ?αριθ.129287/Γ2/2011(ΦΕΚ 2769/Β/2-12-2011) ΥΠ.Α. με θέμα «Εκδρομές-Μετακινήσεις μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας» και τη διευκρινιστική Εγκύκλιο του Υπουργείου 165381/Γ2/13-102014 με θέμα«Εκδρομές-μετακινήσεις» συγκροτείται  Επιτροπή για να αξιολογήσει τις προσφορές  των ταξιδιωτικών γραφείων για την πενθήμερη εκδρομή των μαθητών/τριών της Γ? τάξης στην Κρήτη από Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου έως Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 με πρόεδρο την υπογράφουσα Διευθύντρια του Λυκείου κ. Μίκου  Μαρία.  Μέλη της επιτροπής ορίζονται: 1.Νικολακάκης Γεώργιος ΠΕ20 2. Γιαγιά Δότα εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και 3. οι μαθητές  Στριάγκας  Γεώργιος πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών και  ο Παγώνης  Νικόλαος .

Η Επιτροπή αφού μελέτησε με προσοχή τις προσφορές των ταξιδιωτικών πρακτορείων (5 προσφορές), έκρινε ως πλέον συμφέρουσα την προσφορά του ταξιδιωτικού πρακτορείου «Ηρόδοτος» με κριτήριο την προσφερόμενη κατ? άτομο τιμή των 290?. Αυτή περιλαμβάνει: α) μετάβαση και επιστροφή αεροπορικώς, στο Ηράκλειο, με την πτήση ΟΑ710 της Aegean Airlines η μετάβαση, ενώ η επιστροφή με την πτήση ΟΑ715 της  Aegean Airlines  β)τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Capsis Hotel» σε τετράκλινα και τρίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους καθηγητές  γ) ημιδιατροφή σε πλούσιο μπουφέ καθημερινά δ) ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης  ε) μεταφορά από το σχολείο στο αεροδρόμιο και αντίστροφα στ) λεωφορεία διαθέσιμα καθ? όλη τη διάρκεια της εκδρομής με αρχηγό-συνοδό από το ταξιδιωτικό γραφείο  ζ) ΦΠΑ, φόρους αεροδρομίου και ατομικές αποδείξεις για κάθε μαθητή  η) δωρεάν συμμετοχή των συνοδών καθηγητών του σχολείου και επιπλέον δωρεάν συμμετοχή τριών μαθητών.

 Η Επιτροπή έλαβε υπόψη της την αξιοπιστία του παραπάνω πρακτορείου, στη διοργάνωση σχολικών εκδρομών, καθώς και τη σχετική του εμπειρία. Γι  αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται.   

Οι συνοδοί καθηγητές                                                                 Η Διευθύντρια

1. Ξανθόπουλος Ηρακλής                                                   Δρ Μαρία Μίκου

2. Νικολακάκης  Γεώργιος

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου

Γονέων και κηδεμόνων

Από το 15μελές Συμβούλιο των μαθητών

1.Στιάγκας Γεώργιος           2.Παγώνης Νικόλαος